€ 5,25 € 4,50
Prijs per kg
Aantal: Bestellen
Onze Clasic range mini boilies zijn gemaakt van een betrouwbaar klassiek recept. De mix bestaat voornamelijk uit een hoogwaardige, goed verteerbare basismix welke zich decennia lang heeft bewezen in de karpervisserij. 
De boilie heeft (in tegenstelling tot onze XT Pro Bite range) een lage voedingswaarde en is vooral bedoelt voor de instant visserij waarbij visuele atractie een grote rol speelt. Daarnaast is er gekozen voor klassieke maar hoogwaardige flavours welke snel oplossen in water en zodoende een optimaal geurspoor afgeven. Tenslotte is de smaak van deze clasic range boilies erg goed. De boilies zijn lang houdbaar doch minimaal geconserveerd dankzij een slim ontwerp van de mix.

Deze boilie kan tevens gebruikt worden als haakaas (op de hair). Om het splijten van de boilie te vcoorkomen is het wenselijk om de boilie eerst te doorboren met een 'boiliedrill' waarna een dundradige boilienaald gebruikt kan worden om de boilie op de hair te monteren. Een boiliedrill (zie foto) is verkrijgbaar bij de betere hengelsportzaken.


 

Foto('s):

Voorraad

€ 5,25
€ 4,50
Prijs per kg
Aantal: Bestellen

Klik op onderstaand logo om terug te keren naar een van onze andere websites

Bestellingen

Bestellingen geplaatst, tot zondag-avond, worden in het begin van de week in behandeling genomen en aan het einde van de week verzonden.
 

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij.
Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Zoveel mogelijk mensen beleveren streven wij niet na.
Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

MiniBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@miniboilies.nl
 

Alle bedragen zijn inclusief btw -