BasBoilies Insanity Insanity 20mm
BasBoilies Insanity Insanity 20mm
MiniBoilies INSANITY / 20 kilo
MiniBoilies INSANITY
€ 110,00
Prijs per 20 kilo

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Productomschrijving Insanity 
Zoals de naam al prijs geeft is de INSANITY een waanzinnige boilie. De INSANITY is een zoete boilie die zich onderscheid van de andere zoete boilies.  Mede door het gebruik van de esterblend flavour en de vele wateroplosbare elementen zorgt de INSANITY ervoor dat de karper er geen genoeg van kan krijgen. De opvallende kleur en signaal lossende ingredienten triggert de karper buitengewoon dit in combinatie met de eetluststimulatoren zorgt ervoor dat de INSANITY een populair aas is en blijft!

De INSANITY is 1 van de toppers uit ons assortiment, waar al een legio aan grote vis op gevangen is. Een echte Big Fish boilie. De gedane verbeteringen in receptuur INSANITY 2022 geven iets andere structuur

Samenstelling INSANITY
De Insanity heeft als hoofdbestandelen Tarwegries Semolina en Sojabloem wat deze boilie tot een fijne structuur bol maakt. Naast specerijen worden er ook triggers in verwerkt welke wateroplosbaar zijn, het betreft 10,5% van het totaal in de samenstelling van de mix. Een bijzonder aangename boilie, zoet, licht zurige met aangename geur die kan worden beschouwd als een vanger van Grotere Spiegels.
Het toaal aantal ingredienten van de INSANITY betreft 23 verschillende ingredienten, waarvan 3 vloeistoffen.

Analyse;
Ruw Eiwit 16,9%, Ruw Vet 10,2%, Ruwe Celstof 1,8%, Ruw As 2,7%
Aanvullend diervoeder voor zoetwatervissen, voor gebruik als recreatief visaas. Niet geschikt voor menselijke consumptie. Niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers. Dit product van categorie 3 dierlijke bijproducten. 

Bestellingen

Bestellingen worden eerst geplaatst ter goedkeuring

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij.
Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Zoveel mogelijk mensen beleveren streven wij niet na.
Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

MiniBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@miniboilies.nl
 

Alle bedragen zijn inclusief btw -