Foto
Ons bedrijf wordt omringd door enthousiaste doch kritische vissers en medewerkers. Ons doel is om partner te mogen zijn in uw succes en om kwalitatieve praktische produkten tegen een scherpe prijs aan te bieden.  

miniboilies.nl is ingericht op het maken van kleine, maar kwalitatief hoogwaardige boilies. Onze boilies bestaan uit evenwichtige voedingsstoffen en bevatten effectieve atractoren en hebben een uitmunde smaak en geur. De boilies zijn lang houdbaar doch minimaal geconserveerd. In ons assortiment vind u tal van verschillende boilies met ieder een functionele waarde gericht op praktijkomstandigheden. Onze boilies zijn niet alleen geschikt als haakaas, zoals bij veel witvissers gebruikelijk is, maar ook zeker om mee te voeren. Miniboilies worden door karpervissers succesvol ingezet op wateren met veel dressuur en onder moeilijke omstandigheden. Door witvissers en specimen hunters zijn de mini's zeer succesvol gebleken bij het vissen op commercials (als vervanger voor de pellets) en op grove witvis zoals zeelt. 

Daarnaast leveren wij kwalitatief hoogwaardige liquids, flavours,pop up's, pellets en lokvoeders tegen scherpe prijzen. De Method lokvoeders zijn uniek in hun soort en zijn herhaalderlijk uitgetest door verschillende kritische vissers. Ons methodvoer wordt niet met kleurstof gekleurd maar er wordt daadwerkelijk een hoog percentage vismeel of krill verwerkt (mits anders aangegeven). 

Hartelijke groet,
Team Miniboilies
 

Klik op onderstaand logo om terug te keren naar een van onze andere websites

Bestellingen

Bestellingen geplaatst, tot zondag-avond, worden in het begin van de week in behandeling genomen en aan het einde van de week verzonden.
 

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij.
Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Zoveel mogelijk mensen beleveren streven wij niet na.
Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

MiniBoilies
Smirnoffstraat 1
7903 AZ  HOOGEVEEN
info@miniboilies.nl
 

Alle bedragen zijn inclusief btw -